7 december 2009

Julhandel

Idag har Emilia och jag varit i Linköping för att handla några julklappar. Vi startade ganska tidigt för att slippa trängas med allt för mycket folk. Strategin gick hem, det var riktigt lungt i staden.
Det var i huvudsak ett par saker till storasyster som skulle inhandlas, vad kan jag inte gå in på här eftersom hon är flitig läsare av Bloggen:)

Hur som helst hade vi en mysig stund Emilia och jag. Vi hann både fika och äta mat, dessutom fick vi trevligt sällskap vid lunchen. Det var vår grannfru med mamma som också hade ärne åt samma håll som vi!

I helgen har vi hunnit med missionsauktion i Sjökumla, julbord på travet och ställt in husvagnen för vintern. Auktionen är en tradition att gå på tillsammans med vår grannfru. Vi fick med oss hemgjorda praliner och en pläd hem.

Barnen har bakat en till omgång med pepparkakor. Anledningen till det var att mina föräldrar var här och var barnvakt i veckan eftersom Emilia har varit sjuk. De tyckte att pepparkakorna i burken var goda så det gick väl åt ett par stycken till kaffet. Ingen skada skedd, problemet var att det var Ellens burk de åt ur:) Ellen upptäckte det hela och frågade mormor om de hade ätit ur hennes burk, mormor fick dåligt samvete och kom sättande med en ny pepparkaksdeg. Allt ordnade sig och nu finns det massor av pepparkakor i burkarna igen. Få se hur länge de räcker. Kan hända det kommer andra "skåpsråttor"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar