3 september 2009

En dag kvar!

Så har det blivit torsdagkväll och för min del är det en arbetsdag kvar den här veckan. Veckan har hittills gått bra, trots att jag har haft besvär av en envis förkylning med nästäppa och huvudvärk. Känner mig en smula bättre ikväll och hoppas att den ger med sig snart.

Ellen har läst upp sin första läsläxa för terminen idag och det hade gåt "kanonbra" enligt lappen från fröken med nästa veckas läxa. Det värmer i mammas hjärta!

När Bengt hämtade Emilia på dagis häromdagen så frågade fröken om vi hade varit i Paris i sommar. Men nej det hade vi ju inte. Det är ju inte lätt när man är 4 år och hålla reda på andra länder och sånt. Troligtvis hade det hela gått till så här...
Emilia hade en t-shirt med PARIS skrivet på och så olika bilder av sevärdheter därifrån. Jag vet inte men det är inte omöjligt att fröken frågade om Emilia hade varit där. Hon sa iallafall att så var det och att hon hade varit i det höga tornet. I själva verket så var vi i Tyskland och åt på McDonald´s, där fanns förstårs ett torn med en rutchkana som hon åkte i. Men det är ju inte så noga om det var i Tyskaland eller Frankrike, torn som torn. Högt var det ju för henne.


Här kommer de i full fart!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar