3 november 2010

Höstlov

Den här veckan har Ellen och många andra barn höstlov. Jag har förmånen att vara hemma med barnen de här dagarna. Ellen och jag började veckan med att ta med oss mormor till Ullared. Ellens högsta önskan är nästan alltid att få åka dit och mormor behövde både handla och komma ut lite.
Vi var väl medvetna om att denna vecka är mindre lämplig att åka just till detta varuhus om man vill handla i lugn och ro utan att behöva trängas med många andra shoppingsugna människor:D Så vi blev glatt överraskade att vi slapp köa in i butiken trots att vi kom vid tiotiden. MEN den som varit på Skänninge marknad och gått i gåsmarch där med folk tätt runt sig i alla riktningar kan förstå hur det var. Kundvagn-nej inte att gå med utan parkerad och korg som ideligen fick lastas över i vagnen.
Ellen och jag träffade Morgan, känd från Ullared på Tv, en liten kö med tjejer och killar i Ellens ålder väntade på autograf så det ville Ellen också ha och ställde in sig i ledet. Det hann bli mörkt innan vi nöjda med dagen vände åter mot Östergötland igen.
Igår var det lek för både Ellen och Emilia med kompisar. Barnen hade så kul tillsammans och två nöjda tjejer somnade gott igår kväll.
Ha en bra dag
Kram Anita

1 kommentar:

  1. Vilken lycka för Ellen att träffa på Morgan. Jag kan ju också stoltsera med att ha träffat honom.
    Ha en skön helg
    Kram Birgit

    SvaraRadera