30 oktober 2010

Sommartiden hej då

Denna sista lördag med sommartid har förflutit lungt i vår familj. Pappa for till Malmö i morse för att starta häst på V75 vilket gav en sjätteplacering. Övriga familjen samt Ellens kompis Signe sov gott några timmar till. De stora tjejerna var på disco i Ellens skola igår kväll. De hade haft så kul och var så glada och spralliga när de kom hem, dansen fortsatte här hemma och det blev inte tyst i deras rum förrän framåt tolv! Det känns ganska lägligt att kommande natt är en timma längre:) Lördag är lika med travskola. Det är som alltid lika kul. Ellen hade smörgåstårta som matsäck idag. Jag kunde inte låta bli att visa hur hon tokade sig när hon åt laxen:D Och så är det Manda som bodde hos oss i somras och som tjejerna kör ibland på travskolan. Idag klarade Ellen sitt körprov och var såklart glad och stolt när vi hämtade henne. Det var på vippen att hon blev godkänd förra veckan men Manda hade andra planer. Hennes hästkompis hade åkt in i stallet och hon ville förstårs också göra det, så hon busade och var jättepigg och Ellen körde utanför konan. Idag fick hon köra Hemlo(tror han heter så) och då gick det vägen.

Igår hade vi en svår dag. Farmor i vår familj gick bort för några veckor sedan och begravdes igår. Många släktingar, grannar och vänner hade samlats i vår vackra kyrka för att ta farväl. Det blev en fin och minnesvärd stund med mycket fina blommor, ljus och musik. Allt fick en fin inramning genom att solen sken in genom fönstren.
Tack för gulliga kommentarer i förra inlägget.

Ha en skön helg
Kram Anita

3 kommentarer:

  1. Beklagar sorgen! Tänker på Er!

    Jaha, det syns vem som ska ta över travjobbet efter pappa... hihihi

    Anita, din mailadress har jag förlorat så skulle du vilja skicka den till mig????

    kram kram

    SvaraRadera
  2. Ja nu är det vintertid igen, bara att vänta på snön....
    Duktig hästtjej ni har. Jag kan inget om dessa för vissa mysiga fyrbenta djur. Men att titta på dom på håll och kanske klappa lite på nosen? går bra.*fniss*
    ha en skön söndagskväll
    Kram Birgit

    SvaraRadera
  3. Greve Molke har vi, fast de är ett av päronträden det...

    Ha en skön ledig vecka!

    Kram fr Granntanta

    SvaraRadera