12 november 2010

Fredagsfika

Äntligen, ja jag måste säga så. Det var så länge sedan det fanns tid för lite fika och pratstund för mig och grannfrun. Men idag blev det så av. Emilia frågade igår om vi kunde baka en sockerkaka efter dagis idag och jo det skulle nog gå för sig.Det blev en tigerkaka i hästformarna eller två hästar:)

En snabbstädning hann vi också med innan Ellen kom från skolan och så ringde vi till grannhuset och de hade lust att fika med oss.
Alla samlade runt fikabordet, även Ellen kompis Ida kom på besök.Vi hade en mysig stund med mycket prat och skratt.

Som traditionen bjuder äts det ju taco på fredagskvällen och inget undantag ikväll heller. Men en nyhet! Det var Tupperware party häromveckan och ikväll invigde vi vårt nya uppläggningsfat. Trevligt, eller hur?Denna kväll var det bara vi tjejer i familjen som var hemma och åt. Far i huset drog till Rommetravet (ligger utanför Borlänge)vid lunchtid med en egentränad häst och kollegan Tobias J och en av hans hästar. Båda var jätteduktiga och bärgade en första och en andraplats, det är ett glatt gäng som nu är på väg mot Östergötland igen. Barnen och jag följde loppen på datorn, gissa om vi hejade när pappas häst tog dem på upploppet. Ellen har fortfarande ont i halsen:=)
Ha en skön helg
Kram Anita

1 kommentar:

  1. Tack för trevlig fikastund! Och grattis till travframgångarna!

    SvaraRadera