28 februari 2010

Sportlov

Idag är sista dagen på det låååååååånga sportlovet, en vecka går rasande snabbt. Ellen har njutit av varje sekund den här veckan. Den började med lite lugna dagar hemma. Sedan fortsatte den med ett besök i Göteborg. Där vi var på hästhoppningarna i Scandinavium en dag och så shoppade vi loss lite i Nordstan en dag och så for vi vidare mot Västergötland där Bengt hade häst till start.
Tävlingarna började med en ungdomsklass.



Sedan fortsatte det med högre klasser och kända namn. Kan ni tänka er, Malin Baryard var där, gissa om det är stort när man är 8½ år och älskar hästar.

I Nordstan hade en mannekängutbildning träning. Spännande tyckte Ellen och Emilia. Här en av de yngsta mannekängerna. Sedan var det lite större tjejer samt vuxna elever som tränade. Läraren var av det mer bestämda slaget kan man säga;(
Vi har bott på ett hotell som hette Riverton. Fint, men åh vad vi letade innan vi hittade det;) Vi hade en knapphändig vägbeskrivning, det hade kommit en decimeter blötsnö på ett par timmar så det var lätt kaos i trafiken. Vi snurrade runt en god stund innan vi ringde för att få lite hjälp via telefon. Då var vi ca 100 meter från parkeringen! Hade passerat där ett par gånger utan att se namnet. Till vårt försvar måste jag bara säga att det fanns ingen skylt på väggen som andra hotell på samma gata hade. Däremot uppe på taket, en stor fin skylt. Bara att höja blicken en aning, 15 våningar:=) Härligt med frukostbuffé. Barnen och naurligtvis vi vuxna har ätit rejäla frukostar.
Lördagskvällen ägnades åt att göra en OS-mössa till Emilia. Ellen ska också få en, måste bara hitta en större virknål.

Enligt mönstret ska mössan virkas i fastmaskor, men det har jag svårt att tro att orginalet är efter vad man kan se på våra OS deltagare i TV. Vad tror ni? Halvstolpar??
Kram Anita





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar