5 februari 2010

SM=Skärstadmästerskapen

Så blev det äntligen av! Skärstadmästerskapen har varit "otursförföljt". Kylan har ställt till det liksom sjuka barn och kanske även vuxna. Men idag stämde allt, alla friska, lagom kallt och strålande sol. Kan inte bli bättre. Alla skidåkare var så duktiga och kämpade på efter bästa förmåga. Åkkunskaperna varierade en del med tanke på ålderspannet: tre till fyrtio:)) Nu vill jag inte påstå att kunskaperna ökar ända tills man är fyrtio utan snarare tvärtom! Själv var jag på "topp":) som tio, tolvåring och sedan har det bara gått utför!!! Efter en stunds åkande grillade vi korv och drack o´boy och te. Härligt. När vi till slut begav oss hemåt började det skymma och det var sannerligen skönt att komma in i värmen. Lite bilder från eftermiddagen:



Emilia på väg ut i spåret


Ellen efter först rundan


En rad duktiga skidåkare

Visst är det fint med snö där ingen fot har gått


Välförtjänt korvpaus


Ellen hade gjort medaljer som hon delade ut till alla deltagare, Emilia frös om fötterna och ville åka med pappa hem så hon saknas på bilden. Vilken härlig eftermiddag vi har haft, fortsätter vintern kan det nog bli fler såna här jippon.

4 kommentarer:

  1. Bra referat av denna em! Det är så kul att läsa om vad någon annan skriver när man varit med om samma sak. Det blir ju en helt annan vinkel liksom!

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig dag ni har haft och vilka fina vinterbilder över slätten! Vi i Ö-hög ska ha Skiddag i morron lördag med skidklubben. Barnen och mannen ska tävla. :o)
    kram Millan

    SvaraRadera
  3. Vad roligt ni verkar ha haft. Kul med ett mästerskap på slätten och att alla fick medalj.
    Härliga bilder på rosiga barn.
    Kram Birgit

    SvaraRadera
  4. Vilka fina bilder!!! Vad mysigt det verkar vara! Kul idé =)
    Kramar Mia

    SvaraRadera