14 februari 2010

Alla Hjärtans Dag

Så var det söndag igen;) Snart dags att ladda för en ny arbetsvecka med jobb, skola och dagis samt aktiviteter av olika slag. Idag känns det ganska lättsamt när solen skiner och det droppar från taken, det går mot våren.
Igår var jag på Kvinnofrukost, ett trevligt sätt att träffa grannar och vänner. Det vankas en god frukostbuffé och därefter något intressant föredrag och lite fika. Igår var det vår granne Lollo som höll fördrag. Hon har nyligen utbildat sig inom ljussättning. Mycket intressant och inspirerande. Vi fick många tips på hur vi kan belysa våra hem för att få ett fördelaktikt intryck. På eftermiddagen hade vi nöjet att ha grannbarnen på visit under några timmar. Vi passade då på att tjuvstarta firandet av Alla Hjärtans Dag genom att baka och äta hjärtformade muffins.


Muffins med jordgubbssylt som fyllning

Hanna, Ellen, Albin och Emilia fikar

Fina blommor fick vi igår, härliga tulpaner hade grannbarnen med sig, tack så jättemycket för dem. Mor och far kom och överraskade med rosor. Tack snälla!


I morse fick barnen var sin liten present. Även mamma och pappa blev uppmärksammade, jag fick en berlock till mitt armband. Det var svårt att få ett bra foto på den, men det är en liten handväska. Så söt. Tack underbara familj.

1 kommentar: