19 oktober 2009

Ödeshög

Helgen som gick tillbringade vi i vår husvagn. Ingen lång resa precis, vi hamnade nämligen i Ödeshög. Men vilken fin campingplats. Det är mer än troligt att vi återvänder dit när det är mera "säsong"!! Vi hade det mysigt och fick både avkoppling och lek. Ellen och jag håller på att lära oss spela schack, invecklat för oss nybörjare. Barnen fick ett resekit med olika spel när vi var på Clas Ohlsson i somras och i den uppsättningen fanns även ett schackspel. Spelanvisningarna är aningen knapphändiga tycker jag men vi hankar oss fram, får se om vi kan lära oss detta så småningom.
Barnen träffade skol/fd dagiskompisar som hade sin husvagn i Öninge hela året så de hade jättekul tillsammans.

Idag hade Ellen med sig papper hem från skolan om Svininfluensasprutan, så nu är det snart dags för dem att vaccinera sig i skolan. Ellen tyckte det skulle bli så läskigt. Vi pratade en stund om vilka olika ont hon hade känt, tex att ramla av en häst och bli trampad av den samma. Så efter en stund kom vi fram till att även om det både skulle svida och stickas så kommer hon att klara det. Hoppas det kommer att gå bra.

I fredags fick vi på de flesta takskivorna på vår altan, det blev annorlunda kan man säga. Snart kan min bil återta sin plats i garaget och jag slipper skrapa rutorna alernativt varmköra ( vet att man inte ska ) på mornarna.

Blev inte så mycket fotat i helgen och det lilla som blev har jag inte hunnit att lägga in, så det får bli en sommarbild istället. Här är töserna i tomtens släde i Tomteland i Gesunda.

2 kommentarer:

  1. Nämen, campade ni i Ödeshög... Det är en mycket fin camping MEN tyvärr har de haft lite otur sen de öppnade 2007. Har ni gjort en ny altan???
    Må så gott!!!
    kram Camilla

    SvaraRadera
  2. Vi håller på att utöka vår gamla altan och sätta tak och förhoppningsvis glas någon gång.

    Travtanta

    SvaraRadera