28 november 2009

Man ska ha husvagn...




Som de flesta känner till är vår familj "nya husvagnsvänner". Barnen, men även vi vuxna har varit sugna på en husvagn med en mer användarvänlig planlösning än i vår vagn. Förra helgen for Bengt och jag och tittade på en barnkammarvagn, alltså en med våningssäng. Vi blev jätteintresserade av den samma. Kruxet var bara att försäljaren kunde naturligtvis inte bjuda så mycket för vår älskade vagn. Så hem och annonsera ut den på Blocket. Dock var vi ganska missmodiga, det finns mer än 100 sidor med 20 vagnar på vardera sidan på Blocket. Men hör och häpna inom sex timmar från annonsen kom ut så var vår ögonsten såld och åkte härifrån. Tänk så bra det är med internetbank, inte behöva vänta till det blir vardag och banken åter är öppen. Flen blev vår gamla vagns nya hemadress. Vi kom som ni förstår i ett annat läge och i början av veckan bestämde vi oss för den "nya" vagnen som vi hämtade igår. Så nu är vi inte längre husvagnslösa:) Lite bilder från vår Knaus:



Idag har det traditionella marsipangodisbaket gått av stapeln. Alla barnen var så duktiga och kreativa. Den ena skapelsen finare än den andra såg dagens ljus. Om en stund när vi alla har ätit lite mat kommer det att smaskas marispan för fullt.



Visst ser det trevligt ut med alla färgglada marsipanbitar!
För övrigt har veckan bestått av en sjuk Ellen som än har envis hosta. Inatt började Emilia ha ont i pannan som hon säger så sömnen har inte blivit vad som jag behövde!

2 kommentarer:

  1. Det var snabbt bloggat!!!!!!!!! Tack för god mat och trevligt sällskap! Och ett grattis till den nya husvagnen får väl vi i granngårn säga!
    Hoppas ni får en skön första advent!

    SvaraRadera
  2. Grattis till en "ny" skönhet!!!! Skönt att slippa bädda upp och bädda ner....
    Vilka härliga färger på marsipanen!
    Ha en trevlig första advent!!
    Kram Camilla

    SvaraRadera