1 juli 2011

Hö och häst!

Den här veckan har gått fort, minst sagt. Det började med Ellens 10-årsdag och så har ALLT hö körts in och så har Ellen gått på travskoleläger hela veckan!Idag var det avslutning på lägret, Ellen och hennes kompisar hade olika uppvisningar där de körde, tömkörde(köra hästen utan vagn bakom), gick en bana, ryktade samt berättade om hästens utfodring. Mycket roligt att se och höra vad de lärt sig. Eleverna var utklädda till cowboys, travskolefröken, kapten filling och Bengt R Karlsson!
Emilia gick på läger i travskolan förra veckan, de hade också lite uppvisningar där de körde och visade hur hästarna fick sitt foder och vatten i stallet. Vädret var inte det bästa så utklädslarna syntes inte så väl, Emilia hade iaf sina High Shcool musical kläder.

Gänget på skullen får arbeta hårt med höskörden men har också väldigt skoj. 74 års skillnad på äldste och yngsta deltagarna.


Det går åt mycket arbetskraft för att höskörden ska gå snabbt och smidigt, man vet ju aldrig hur länge det är uppehållsväder! En nöjd make ser slutet på arbetet.



Då vet ni lite vad vi sysslat med under veckan!
Ha det gott

Kram Anita

1 kommentar:

  1. Härliga bilder! SÅ skönt att höt är inne nu så att ni kan ta semester med gott samvete!
    Kram Granntanta

    SvaraRadera