28 juni 2011

10 år!

Ellen har fyllt tvåsiffrigt och därmed jämn födelsedag! Själva dagen var igår den 27:de juni, den dagen firade vi henne på kvällen i familjen eftersom Ellen den här veckan går på travskoleläger. Överst på önskelistan stod en egen liten dator och se, önskningen slog in. Även ett skrivbordsunderlägg med europakartan på stod högt upp på listan. Uppvaktningen skulle ske i sängen även fast det inte var morgon!
Dagen före själva högtidsdagen hade Ellen kalas för mormor, morfar, faster och farbror.

På menyn stod bla jordgubbstårta.
Ha en bra vecka

Kram Anita

15 juni 2011

Sommarlov

Äntligen sommarlov, ja så har vi väl alla känt många gånger även om det var ett tag sedan, känslan måste ha varit stark för den finns fortfarande kvar, iaf hos mig.



Ellen innan avfärd till kyrkan.
Emilia tyckte också det skulle bli kul, nästa gång sitter även hon där framme med barnen och vi föräldrar får sitta för oss själva.
Nästan 100 barn är de i Ellens skola och "kören" sjöng så fint. Flera elever spelade också både solo och i grupp, helt fantastiska musikanter!
På väg hem från kyrkan kunde vi inte motstå barnens önskemål om pizza!! Så det blev en sväng förbi tätorten:), till efterrätt blev det jordgubbar från vår lokale odlare, de smakade ljuvligt.
Ha en bra dag
Kram Anita